VREME SA DECOM

Magija Carevog konaka

Carev konak je čarobno mesto smešteno je u podnožju homoljskih planina u Banji Ždrelo. Kada krenete od Petrovca na Mlavi prema manastiru Gornjak na desetak kilometara dolazite do Carevog konaka.

Miran i prijatan ambijent, veliko dvorište pogodno za decu i za šetnju, jezero i mirna priroda je sve ono što vam je potrebno da se odmorite od gradske gužve.

Od smeštajnih jedinica Carev konak ima 4 apartmana i 6 soba. Dva apartmana su potpuno u stilu Gospodara prstenova, u pitanju su zemljane smeštajne jedinice veoma prostrane i opremljene u etno modernom dekoru.

Sobe su ekološke, bez televizora, napravljene su od prirodnih materijala, nelakiranog drveta, koristi se isključivo sunčeva energija za napajanje svih uređaja u ovom kompleksu. Svaka soba i apartman imaju zaseban ulaz i sopstveno kupatilo.

Etno-restoran koji je takođe izrađen od kamena i drveta, odiše prijatnom atmosferom i toplim ambijentom. Uživaćete u zdravoj domaćoj hrani, specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje, a posebna preporuka je jagnjetina ispod sača i homoljski tanjir.

U blizini Banje Ždrelo je manastir Gornjak, planinski vrh Vukan, reka Mlava. Ono što posebno izdvaja homoljski kraj jeste netaknuta priroda i svež vazduh.

Cena smeštaja je 1100din po osobi , polupansion je 900 din po osobi.

Iznajmljivanje  apartmana je 3000 din po danu.

Rezervacije: +381 60 7211972

IZVOR

Leave a Reply

Required fields are marked*